Duco lanceert twee nieuwe ‘high performance’ producten

DucoGrille Classic 50HP en DucoWall Classic 50HP zorgen voor intensieve ventilatie.

Duco Ventilation & Sun Control presenteert twee splinternieuwe ontwikkelingen uit haar uitgebreide gamma: muurrooster DucoGrille Classic 50HP en lamellenwandsysteem DucoWall Classic 50HP.

Beide producten onderscheiden zich door hun ‘High Perfomance’ (HP) op het gebied van luchtdoorlaat.

Luchtdoorlaat

Zowel de DucoGrille als de DucoWall Classic 50HP is opgebouwd uit lamellen die speciaal ontwikkeld zijn voor intensieve ventilatie. De zeer lage weerstandsfactor zorgt voor een grote doorlaat, waardoor beide producten een ‘High Performance’ halen.

 
De visueel vrije doorlaat bedraagt 88%, de fysische vrije doorlaat 68%. Op die manier kunnen grote hoeveelheden lucht probleemloos aangevoerd of afgezogen worden over kleinere oppervlaktes.

 
Kortom, het duo toont zich de primus van de klas op het vlak van luchtdoorlaat. De K-factor bij aanzuig van zowel de DucoGrille Classic 50 HP als de DucoWall Classic 50 HP bedraagt 4,7. Bij uitblaas is die 4,55.

Lamellen

Bovendien zorgen de Z-vormige lamellen voor een strak design, die naadloos aansluiten bij nieuwbouwwoningen of renovatieprojecten. Alle afmetingen zijn tot op de millimeter nauwkeurig mogelijk. Ook een korte levertermijn behoort tot de mogelijkheden.

 
Duco ontwikkelt al zijn producten met het oog op een groot gebruiks- en installatiegemak. De DucoWall Classic 50HP illustreert dat perfect. Dit lamellenwandsysteem weet zich te onderscheiden door een eenvoudig kliksysteem, waardoor montage wel kinderspel lijkt. Daarnaast zijn de mogelijkheden met de DucoWall Classic 50HP legio voor toepassing op deuren en dakkappen.

« Nieuws overzicht