Brander verf- en behangklaar maakt wanden snel glad en strak

Aantoonbaar sneller, zichtbaar gladder, meetbaar sterker.

Er is veel vraag naar wanden die ‘behangklaar’ en direct geschikt zijn om te worden gesausd.

Een esthetisch en strak opgeleverd project vindt nu eenmaal sneller een nieuwe gebruiker als de wanden mooi en strak zijn afgewerkt.

Snelle oplevering

Brander Verf- en Behangklaar is een reparatie- en egalisatiepleister met de unieke eigenschap om in slechts 2 arbeidsgangen grote wandvlakken superglad op te leveren. Na 1 laag is de wand behangklaar, na 2 lagen sausklaar. De wand hoeft niet te worden geschuurd voordat de eindafwerking kan worden aangebracht.

En het eindresultaat mag gezien worden: spiegelglad en opmerkelijk hard. Met Brander Verf- en Behangklaar krijgt ieder project een snellere oplevering met een prachtige uitstraling!

Gebruiksvriendelijk

Uitgebreide tests door vakprofessionals hebben aangetoond dat Brander Verf- en Behangklaar economisch en zeer gebruikersvriendelijk is. Het product vernevelt nauwelijks bij het opspuiten en het materiaal laat zich erg prettig verwerken.

Voordelen
  • zeer strakke, gladde en harde afwerking;
  • voorstrijken is niet nodig (op alle draagkrachtige en goed gebonden minerale ondergronden);
  • goede dekking;
  • afhankelijk van de ondergrond na 1 laag behangklaar en na 2 lagen schilderklaar.
Niet poederend

Brander Verf- en Behangklaar is naast de zakken van 25 kg ook verkrijgbaar in emmers van 20 kg. Dit maakt de verwerking nog sneller en eenvoudiger. Het product is kant-en-klaar en kan direct vanuit de emmer op de wand aangebracht worden.

Meer weten?

Neem dan contact op met één van onze accountmanagers of bezoek onze website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie