Buitenmuurverf geeft gevels langdurige matte look

HOEKA Maximat van RELIUS Nederland nu nog matter.

RELIUS Nederland heeft de HOEKA Maximat verbeterd. Door een optimalisatie van grondstoffen geeft Maximat buitenmuurverf nu een nog matter resultaat.

RELIUS is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om haar producten te verbeteren. Daarbij kan het bedrijf putten uit een grote hoeveelheid kennis en grondstoffen, die binnen BASF beschikbaar zijn. Hierdoor heeft RELIUS één van onze populaire muurverven nog verder kunnen verbeteren.

Toepassing

 
HOEKA Maximat muurverf is geschikt voor buitengevels, binnenwanden en plafonds van nieuwbouw- en onderhoudswerkzaamheden. HOEKA Maximat geeft gevels langdurig een matte uitstraling, heeft een goede hechting, is ademend, schrobvast en gemakkelijk verwerkbaar.

RELIUS

 
RELIUS Nederland B.V., onderdeel van BASF Coatings, richt zich op productie, verkoop en ontwikkeling van kwaliteitsproducten op het gebied van wand-, vloer- en plafondafwerking. RELIUS Nederland is ISO 9001 en 14001 gecertificeerd en een toonaangevende partij op de Nederlandse afbouwmarkt. Resultaat op elk vlak!

BASF

 
BASF, The Chemical Company, is de wereldwijde nummer 1 in de chemie. Haar productportfolio strekt zich uit van chemicaliën, kunststoffen, veredelingsproducten, gewasbeschermingproducten en fijnchemicaliën tot olie en gas.

 
Het bedrijf ondersteunt haar klanten in vrijwel alle sectoren om succesvol te zijn. Met hoogwaardige producten en intelligente oplossingen speelt BASF een belangrijke rol in het vinden van antwoorden op wereldwijde uitdagingen zoals klimaatbescherming, energie-efficiëntie, voeding en mobiliteit.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie