JASNO introduceert foto-App voor shutters

JASNO brengt een mobiele applicatie uit voor de iPhone, iPad en iPod touch.

Met deze gratis App kunnen mensen in drie eenvoudige stappen hun ramen voorzien van shutters (houten binnenluiken).

JASNO is hiermee de eerste in de zonweringbranche die een zogenaamde ‘augmented reality applicatie’ uitbrengt.

 
Maak een foto van het raam, geef aan waar de hoekpunten op het raam zitten en plaats de shutters erin. Heel snel en erg realistisch is te zien hoe shutters in het interieur ogen. Door te spelen met kleuren, lamelmaten of het aantal shutterpanelen kunnen mensen de shutters naar wens vormgeven. Ook toont de App de dichtstbijzijnde verkooppunten van JASNO.

Droom wordt werkelijkheid

 
Uit onderzoek bleek dat veel mensen zich afvragen of shutters wel in hun interieur passen. Simon Sants, mededirecteur van JASNO en bedenker van de App fantaseerde al jaren over een manier om mensen te laten zien hoe shutters bij hen thuis zouden staan.

Ondanks stalenmateriaal en foto's van andermans huizen is dat best moeilijk voor te stellen. Met de huidige technologie is zijn droom werkelijkheid geworden: de JASNO-App.
De partners van JASNO kunnen zo potentiële klanten nog beter helpen. Gezien de realistische weergave van de shutters verwacht Sants dat mensen met de App sneller te overtuigen zijn.

 
Aan een versie voor het Android platform wordt momenteel hard gewerkt.

 
JASNO verkoopt haar producten via een zorgvuldig geselecteerd netwerk van woon- en zonweringspeciaalzaken, interieurarchitecten en projectinrichters.

 
De JASNO App is gratis te downloaden in de App Store.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie