Inbraakwerende lichtkoepel zonder traliewerk of rooster

BIK lichtkoepels voldoen aan de eisen gesteld volgens Politiekeurmerk Veilig Wonen.

De inbraakwerende lichtkoepel van BIK is de eerste in kunststof uitgevoerde lichtkoepel, getest door Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG), die voldoet aan de eisen gesteld volgens Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Met deze speciaal ontworpen lichtkoepelvariant komt BIK tegemoet aan de veranderde regelgeving van inbraakwerendheid bij nieuwbouwwoningen.

Grote variatie

De inbraakwerende lichtkoepel van BIK is uitvoerig door SKG (het testinstituut op het gebied van inbraakwerende producten) getest volgens NEN 5096 (ENV 1327) en voldoet in vaste variant aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (weerstandsklasse 2). Deze speciaal ontworpen, inbraakwerende lichtkoepel is verkrijgbaar in 50 verschillende afmetingen variërend van 0,4 tot 2,2 meter.

 
 
Geen rooster nodig

Het voordeel van alle inbraakwerende koepels is dat er geen rooster of traliewerk nodig is om de inbraakwerendheid te garanderen.
Verder heeft de opstand van de inbraakwerende lichtkoepel een aftimmergroef zodat deze naadloos kan worden afgewerkt op het plafond.
Alle BIK inbraakwerende lichtkoepels hebben 10 jaar fabrieksgarantie en zijn voorzien van een CE-label, wat aangeeft dat het product is gefabriceerd, getest en gecontroleerd in overeenstemming met de geldende Europese richtlijnen.

Minder kans op inbraak

 Uit Politie cijfers blijkt dat bewoners zich veiliger voelen in een woning wanneer de woning voorzien is van een Politiekeurmerk Veilig Wonen. Een bijkomend voordeel is dat de meeste verzekeraars korting geven op de premie van een inboedelverzekering wanneer het gebouw een Politiekeurmerk Veilig Wonen heeft.
Woningen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) hebben tot 90% minder kans op een geslaagde inbraak.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie