Vier minicongressen over de toekomst van kunststof kozijnen.

Ga het gesprek aan met architecten, beslissers van verschillende woningcorporaties en vertegenwoordigers uit de gevelindustrie over de kansen en mogelijkheden van kunststof kozijnen.

Wissel kennis uit over problemen en oplossingen uit de praktijk. Dit en meer tijdens de vier minicongressen over de toekomst van kunststof kozijnen, georganiseerd door Schüco.

Discussies

Op ieder congres buigen verschillende experts uit de branche zich onder leiding van dagvoorzitter Paul van Montfoort over thema’s als vormgeving, licht, comfort, veiligheid, milieu en detaillering.
Naast de presentaties zijn er tijdens deze bijeenkomsten volop mogelijkheden om discussies aan te gaan over de toekomst van kunststof kozijnen. Met architecten, beslissers van verschillende woningcorporaties, vertegenwoordigers uit de gevelindustrie en met de andere deelnemers.

U kunt de congressen bezoeken op de volgende data:
  • vrijdag 17 juni - Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen (IcDuBo) te Rotterdam, 13:00 - 19:30 uur de heren Zegelaar (VKG), Reintjes (SKG), Arbeek (ICS adviseurs) en Van Uffelen (DGBC) presenteren;
  • dinsdag 21 juni - Viba te Den Bosch, 2011, 13:00 - 19:30 uur de heren Zegelaar (VKG), Reintjes (SKG), Van der Vlugt (GevelNed) en Harsta (SLD) presenteren;
  • donderdag 30 juni - Bouwhof Citadel te Rijssen, 13:00 – 19:30 uur de heren Zegelaar (VKG), Reintjes (SKG) en Harsta (SLD) presenteren.
Gratis deelname

 
Na afloop van ieder minicongres is er volop gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje nader met elkaar kennis te maken. De deelname is gratis. U kunt zich aanmelden door een email met al uw gegevens te versturen naar info@schueco.nl onder vermelding van het onderwerp.