Hoogwaardig, authentiek en robuust deurstation maakt indruk

Gira Deurstation Edel Staal, alternatief in natuurlijk materiaal.

Met het Deurstation Edel Staal voegt Gira aan het deurcommunicatiesysteem een hoogwaardig alternatief toe in een natuurlijk materiaal.

Visueel kenmerk is de geslepen frontplaat van hoogwaardig roestvrij staal in V2A-kwaliteit, edel en authentiek.

Vlak design

De vrij-sprekenfunctie is bovendien niet zichtbaar: luidspreker en microfoon zijn verdekt aangebracht zodat het vlakke design van het deurstation niet wordt verstoord. De naambordjes zijn bijna naadloos in de frontplaat geïntegreerd, net als de roestvast stalen belknoppen.
Omdat de afdekkingen van het Gira Deurstation Edel Staal schroefloos kunnen worden gemonteerd, zijn er ook geen storende bevestigingen.

Beschadiging

Het nieuwe deurstation maakt niet alleen indruk door zijn heldere uitstraling, maar is ook zeer robuust en daardoor zeer vandaal- en weerbestendig. Omdat frontplaat en naambordjes praktisch naadloos in elkaar overgaan, kunnen er geen voorwerpen tussen worden gestoken. De naambordjes bevinden zich achter 5 mm gehard glas dat bescherming biedt tegen fysiek geweld, vuur en krassen.
De met witte LED's verlichte belknoppen van roestvrij staal zijn eveneens ongevoelig voor moedwillige beschadiging.

Kenmerken
  • bruikbaar voor eengezinswoningen tot en met gebouwen met twaalf wooneenheden;
  • diverse afmetingen: de kleinste frontplaat meet 160 x 218 mm, de grootste 270 x 285 mm;
  • naast de pure audio-uitvoering biedt Gira ook varianten met videofunctie;
  • de kleurencamera schakelt automatisch om tussen dag- en nachtstand;
  • met de vrij-sprekenvoorziening is spraakgestuurd antwoorden en onderdrukking van echo's en achtergrondgeluiden mogelijk.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie