All-in Liften zorgt voor eco-efficiënt transport

Milieuvriendelijkheid is één van de pijlers onder de ontwikkeling van verticaaltransportsystemen.

All-in Liften houdt in alle stadia van de levensduur (t.a.v. materialen, vormgeving, fabricage en mogelijkheden voor recycling) rekening met de milieu-effecten.

Wereldwijd is All-In Liften is het eerste bedrijf in de sector voor verticaal transport waaraan de Ecodesign-certificering is toegekend.

Energiebesparing

Permanente-magneetmotoren met frequentiegeregelde aandrijving waarborgen een laag energieverbruik wanneer de lift in beweging is.
Bij stilstand kunnen besturing, verlichting, ventilator, signalering en verdiepingsverlichting automatisch overschakelen op de energiebesparende modus.
De lift is optioneel uit te breiden met een regeneratieve aandrijving. Via dit systeem wordt de remenergie van de lift omgezet in elektriciteit en teruggevoed naar het elektriciteitsnet van het gebouw, waardoor ook op energie wordt bespaard.

Milieu advies

Ook geven we advies over het verkrijgen van milieucertificaten (zoals VDI, BREEAM, LEED). Intelligente oplossingen met een minimale impact op het milieu die bijdragen aan het verbeteren van de milieuprestaties van uw gebouw.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie