Eenvoudig besparen met de LED/spaarlamp dimmer van Legrand

Duurzaamheid is mogelijk met stand-alone toepassing Mosaic variant LED dimmer.

De eenvoud van duurzaamheid zit hem vaak in eenvoudig toepasbare producten. Duurzaamheid betekent niet dat altijd complexe energiebesturingssystemen dienen te worden toegepast.

Ook eenvoudige stand-alone toepassingen bieden uitkomst. Dit geldt vooral voor de universele 8 - 300 W dimmer van Legrand voor dimbare LED-, spaar- en laagspanningshalogeenlampen. Dit is één oplossing, die universeel toepasbaar is. Hoe gemakkelijk kan het zijn!

LED dimmer

Door het verbod van diverse gloeilampen is de vraag naar spaarlampen en LED verlichting sterk toegenomen. Aanvankelijk waren deze lichtbronnen niet of moeilijk te dimmen.
Legrand biedt nu een oplossing hiervoor. Als wereldmarktleider in schakelmateriaal heeft Legrand als eerste een universele LED/ spaarlamp dimmer geïntroduceerd.

Mosaic

De succesvolle Legrand LED dimmer is nu uitgebreid met een Mosaic variant, zodat u eenvoudig dimbare functies inbouwt in de wand of in onze wandgootsystemen en energiezuilen.
Wederom een aanvulling op het modulaire schakelmateriaalconcept voor de utiliteit: Mosaic met meer dan 200 functies.
U kunt nu genieten van de voordelen van dimbare verlichting bij het gebruik van spaarlampen en dimbare LED verlichting in de uitvoeringen Mosaic wit, Céliane wit en Céliane titanium.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie