Kozijnen weer als nieuw met speciale folie

3M levert Window Frame Film renovatiefolie voor aluminium en kunststof kozijnen.

Kunststof en aluminium kozijnen zijn in vergelijking met houten kozijnen onderhoudsarm, maar zeker niet onderhoudsvrij. Na verloop van tijd treedt verkleuring op, vormt zich aanslag en ontstaan er lichte beschadigingen.

Verven of coaten is moeilijk, arbeidsintensief en weinig duurzaam. 3M biedt nu een uitstekend alternatief met Scotchcal 8181 Window Frame Film.

Renovatie en omkleuring

Schilderen en re-coaten van aluminium kozijnen en herkleuren van kunststof kozijnen levert niet altijd het gewenste resultaat. Hoogwaardige folie is dan een prima alternatief. Het eindresultaat is niet van nieuw te onderscheiden. Omdat de folie eenvoudig weer kan worden verwijderd, is zij ook zeer geschikt voor het tijdelijk toepassingen zoals kleurveranderingen, bijvoorbeeld in verband met een huurcontract.

Duurzaam alternatief

Scotchcal 8181 Window Frame Film geeft een duurzaam resultaat. De folie heeft een lange levensduur door een hoge slijt- en kleurvastheid evenals vocht- en weerbestendigheid. Ook het productieproces en aanbrengen van de folie is duurzaam vergeleken met verf en coating. De behandelde kozijnen zijn direct klaar voor gebruik. Met de Window Frame Film van 3M geeft u elk gebouw haar natuurlijke uitstraling terug.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie