Wandcloset voor minimale ruimte biedt maximaal comfort

Representatieve toiletruimte van Sphinx primeur op ISH Noviteitenshow.

Steeds meer mensen stellen prijs op een mooi ingerichte en comfortabele toiletruimte die qua sfeer aansluit op de rest van de woning.

Speciaal voor woningen met een beperkte toiletruimte komt sanitairspecialist Sphinx met een nieuwe serie die ook voor de kleinere toiletruimte maximaal comfort en een doordacht design biedt. Tijdens de ISH Noviteitenshow bewees Sphinx dat je in een kleine ruimte toch een maximum aan comfort en bewegingsvrijheid kan bereiken: vandaar de toevoeging ‘xs’.

Slimme, modulaire opbouw

Bij wastafels en fonteinen heeft de consument keuze uit praktische onder- en zijkasten, een planchet, een open spiegelkast (dus extra bergruimte) én een sfeervolle lichtspiegel. Deze laatste kan zowel boven het fonteintje als boven de wastafel worden gemonteerd. Dankzij de slimme modulaire opbouw is er veel vrijheid in het plaatsen en indelen van de afzonderlijke elementen. Zo zijn de wastafelonderkasten logisch uit te breiden met behulp van direct aansluitende zijkasten. De brede wastafelonderkasten zijn voorzien van royale laden.

Softclose

Natuurlijk maakt ook een toilet onderdeel uit van Sphinx 345 xs. Sphinx heeft gekozen voor een ruimtebesparend diepspoel wandcloset, waarvan de closetzitting - naar wens - met een subtiel softclose mechanisme kan worden geleverd.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie