Nieuw modulair concept voor afvalbak en tissuehouder

VOLA biedt met de Round Series unieke producten voor sanitaire ruimtes.

VOLA introduceert een nieuw ontwerpconcept: een afvalbak en een tissuehouder die in de muur zijn ingebouwd.

De eerste producten in deze Round Series zijn een welkome aanvulling voor sanitaire ruimtes in hotels, restaurants, kantoorgebouwen en culturele instellingen als galeries, musea en theaters.
Dit ontwerpconcept biedt nieuwe mogelijkheden om de ruimte in de badkamer te benutten en het interieur te verfraaien.

Wegwerken

De ontwerpen zijn gebaseerd op de oorspronkelijke VOLA-principes: continuïteit waarborgen maar ook verandering doorvoeren. De oprichter van VOLA, Verner Overgaard, introduceerde meer dan 40 jaar geleden het idee om de technische delen weg te werken in de wand; dat is ook bij de Round Series het uitgangspunt.

Cirkel

De cirkel verwijst op een elegante manier direct naar overige geometrische VOLA elementen in de badkamer. De ring om het product heen is beschikbaar in hoogglans chroom en roestvrij staal en de frontplaten in zwart en wit (voor bijzondere projecten in andere kleuren). De afvalbak is verkrijgbaar als inbouwversie (te openen met een hand- of kniedruk) of als ophangversie.

Feiten

De Round Series is ontworpen door aarhus architekterne A/S, bekend van eerdere ontwerpen voor VOLA zoals de FS-serie van vrijstaande kranen en de T39 modulaire handdoekwarmer.
De eerste VOLA kranen zijn ontworpen in 1968. Nu worden in de Deense fabriek al meer dan 40 jaar kranen en badkameraccessoires geproduceerd: Scandinavisch vakmanschap en moderne technologie komen samen met als resultaat een weergaloos product.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie