Ritsscreen combineert ontwerp met grote windbestendigheid

Luxaflex EOS Beaufort is het ultieme ritsscreen.

Luxaflex komt met het ultieme ritsscreen: de EOS Beaufort. Beaufort staat hier voor design en kracht.

Met kracht wordt bovenal de grote windbestendigheid bedoeld, dankzij het windvaste ritssysteem. De vele, gepatenteerde productdetails bieden duidelijke voordelen:

 
Frontmontage - door de unieke frontmontage is de cassette eenvoudig ‘in de dag’ te monteren. De cassette en zijgeleiders zijn los van elkaar te monteren zodat gevaarlijke en tijdrovende handelingen om cassette en geleiders voorgemonteerd op hoogte te plaatsen tot het verleden behoren.

 
Cassette - het bijzondere sluitingsmechanisme maakt het mogelijk de cassetteprofielen onder een zeer kleine hoek in en uit te haken. Dit scheelt veel tijd en ergernis als de cassette dieper ‘in de dag’ gemonteerd is.
Bij contramontage is de cassette driedelig en daardoor nog steeds eenvoudig aan de voorzijde te openen voor servicewerkzaamheden.

 
Zijgeleiders - de naar wens ‘in of op de dag’ voorgeboorde zijgeleiders zijn eenvoudig te monteren. De Neopreenstootblokken zijn bij aflevering al in de zijgeleiders geplaatst en zitten daarom niet hinderlijk in de weg als het doek met geleidingsprofiel in de zijgeleiders geplaatst wordt.
Het openen en sluiten van het deksel op de zijgeleiders gaat probleemloos en zonder lakbeschadigingen dankzij het bijzondere kliksysteem.

 
Motorkabeldoorvoer - de kabeldoorvoer geeft veel speling voor de hoogte waarop de motorkabel de cassette verlaat. Deze is daardoor eenvoudiger uit te lijnen met het doorvoergat in de gevel.
Hierdoor kan de cassette niet alleen veel makkelijker maar ook buitengewoon dicht tegen de gevel gemonteerd worden.

 
Kwaliteit en servicevriendelijkheid - de doordachte technische details en de solide uitvoering garanderen een zeer hoog kwaliteitsniveau.

 
Windbestendig - Vertikaal Beaufort is daarbij buitengewoon windbestendig. De kast is naadloos en schroeven zijn onzichtbaar.
De vertikaal Beaufort is verkrijgbaar met 35 kleuren glasvezeldoek en in alle RAL-kleuren als profiel.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie