AGC toont mogelijkheden van glas op 100% Design

Innovatieve interieurbeglazingen op 100% Design.

AGC presenteert op 100% Design haar innovatieve interieurbeglazingen: Artlite Digital by Alain Berteau, Lacobel, en Lacobel T.

Voor het komende vakevenement voor interieurdesign ‘100 % Design’, heeft interieurarchitect Smahan Haris-Amrach een leefomgeving ontworpen waarin de nieuwste producten van AGC in dagelijkse toepassingen worden getoond.
Hiervoor is een keuken, badkamer en woonkamer gecreëerd. In deze inspirerende omgeving laat AGC zien wat de mogelijkheden van glas zijn: als wandbekleding, in meubilair en als scheidingswand.

 
Lacobel en Artlite Digital

Op 100% Design lanceert AGC haar nieuwste interieurbeglazing Lacobel T. Omdat deze gelakte beglazing gehard kan worden, biedt deze meer toepassingsmogelijkheden, zoals in meubilair, badkamer en keuken.

AGC toont ook Artlite Digital by Alain Berteau. De digitaal geprinte patronen van deze architect en ontwerper zijn zichtbaar als scheidingswand.

100% Design is het vakevenement voor interieurdesign in Nederland en zal plaatsvinden op 26, 27 en 28 mei 2011 in de Van Nelle Ontwerpfabriek te Rotterdam.

 
AGC Glass Europe

Europees leider in vlakglas; produceert en verwerkt vlakglas voor de bouwsector (buitenbeglazing en binnenhuisinrichting), de auto-industrie, de solar-industrie en gespecialiseerde industriële sectoren.


« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie