Rolbare dispersielijm voor PVC-vloeren

Lecol introduceert drie nieuwe PVC-lijmen.

PVC-/Vinylvloeren winnen aan terrein op de vloerenmarkt.

Lecol, leverancier voor de installatie, afwerking en onderhoud van parket en houten vloeren, haakt in op deze trend door drie nieuwe oplosmiddelarme dispersielijmen te introduceren. De lijmen zijn speciaal ontwikkeld voor de installatie van met name PVC-stroken. Eén daarvan is een rolbare en dus staand te verwerken lijm, die minder verbruik vraagt en geen verkleuring van de naden kent.

Wakol D3320 PVC-dispersielijm

Deze lijm is geschikt voor de verlijming van PVC-stroken op zuigende ondergronden, homogene- en heterogene PVC-vloerbedekking in stroken en tegels, evenals CV-vloerbedekking op zuigende- en niet-zuigende ondergronden in binnentoepassingen.

Wakol D3318 Multiflex Vezelversterkte PVC-dispersielijm

Deze vezelversterkte lijm is niet indrukgevoelig waardoor de vloer beter bestand is tegen beschadigingen. Deze is geschikt voor de verlijming van homogene- en heterogene PVC-vloerbedekking, in het bijzonder voor PVC-stroken, PVC-schuimvloerbedekking, CV-vloerbedekking, evenals flexibele tegels, linoleum als rubberen vloerbedekking tot 3 mm dikte op zuigende ondergronden in binnentoepassingen.

Wakol D3330 Rolbare PVC-dispersielijm

Deze rolbare PVC-dispersielijm is geschikt voor de verlijming van PVC-stroken en -tegels (geen banen) op ondergronden die met Wakol Egaline op cementbasis zijn geëgaliseerd. Het is een watergebaseerde rolbare lijm. De lijm is daardoor staand aan te brengen en kent een zeer laag lijmverbruik waardoor de vloer niet indrukgevoelig is. Ook vrijwel geen risico op lijm in de naden waardoor deze niet kunnen verkleuren.

 
Voor meer gedetailleerde informatie en/of het technisch merkblad van deze producten verwijzen wij naar onze website www.lecol.nl (kijk bij assortiment/installatie/lijmen).

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie