Onzichtbaar opgehangen decoraties verfraaien wanden

Arti TeQ levert met Deco Rail een onzichtbaar schilderij-ophangsysteem in kroonlijst.

De Arti TeQ Deco Rail brengt een flexibel, onzichtbaar ophangsysteem voor schilderijen en andere wanddecoraties samen met een decoratieve, kwalitatieve kunststof kooflijst.

De Deco Rail biedt de mogelijkheid om een perfect afgewerkt interieur met mooie wanden en een fraai plafond altijd te behouden. Het blijft immers mogelijk om snel en eenvoudig wanddecoraties op te hangen en/of te verwisselen zonder de wanden te beschadigen.

Ophangsysteem

De Deco Rail is eenvoudig met schroeven en pluggen aan de wand te bevestigen. Vervolgens kan de kroonlijst naar keuze simpelweg op de rail worden aangebracht.
De Arti TeQ TwisterTM ophangkabel/stang kan op elke gewenste plek in de rail worden vastgeklikt: zij-inschuiven is niet meer nodig! Bovendien garandeert deze flexibele en veilige manier van ophangen een maximale belasting tot 20 kg.
Omdat de rail inclusief de unieke TwisterTM ophangkabel volledig achter de kroonlijst is weggewerkt, biedt de Deco Rail een geheel onzichtbaar ophangsysteem. Efficiënt en mooi afgewerkt.

Typen

De Deco Rail is verkrijgbaar in combinatie met 3 ORAC kroonlijsten in de stijlen BASIC, MODERN en CLASSIC – voor elke type interieur.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie