NetworX beveiligingssystemen besparen kosten

NetworX voorziet in geverifieerde alarmmeldingen.

Sinds dit jaar mogen Particuliere Alarmcentrales (PAC’s) geen elektronisch gegenereerde alarmmeldingen meer doorgeven aan de politie, zonder dat deze geverifieerd zijn.

Deze maatregel wordt door de politieorganisatie opgelegd om efficiënter om te gaan met middelen en mensen. Ongewenste alarmmeldingen brengen onnodige kosten met zich mee. De kosten van eigen personeel, buren, en/of particuliere beveiligingsdiensten kunnen per jaar al honderden euro’s bedragen.

Maatregelen

De maatregelen die noodzakelijk zijn om de alarmen te verifiëren en te zorgen dat de politie wel gebeld mag worden zijn in tweeën te splitsen:

  • menselijke waarneming;
  • technische middelen: dubbel onafhankelijke zones, inluisteren op afstand en video.
NetworX

Door toepassing van het via Technische Unie te verkrijgen NetworX beveiligingssysteem kunnen deze technische maatregelen naadloos worden ingevuld. Dubbele onafhankelijk beveiligingszones kunnen eenvoudig worden gedefinieerd, inluisteren op afstand behoort tot de basismogelijkheden en camera’s kunnen direct worden aangestuurd om beelden op te nemen en door te sturen. Kortom alle verificatietechnieken zoals bedoeld in de algemene politieverordening zijn in het NetworX product voorzien.

Besparing

NetworX beveiligingsproducten zorgen er niet alleen voor dat de politie gebeld mag worden maar zorgen ook voor een aanzienlijke besparing op de onderhouds- en beheerskosten. De NetworX beveiligingscentrales zijn verkrijgbaar voor het beveiligen van woonhuizen, klein, midden en groot zakelijke markt en voldoen aan de Nationale en Europese regelgeving en komen in aanmerking voor de VKB-subsidieregeling voor beveiligingssystemen.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie