Nieuwe afdekraamvarianten voor Gira Esprit

Klassiekers in trend.

Naast zwart, een klassieker in interieurdesign, vormen verschillende bruintinten op dit moment dé trend op het gebied van moderne kleurconcepten voor een luxe interieur.

Met de uitbreiding van de luxe schakelaarserie Esprit biedt Gira hoogwaardige oplossingen van geëloxeerd aluminium en aluminium met notenhoutfineer.

Designvarianten

Het Gira Esprit schakelaarprogramma is gegroeid met drie designvarianten die beantwoorden aan de huidige trend naar individuele woonstijlen:

  • twee afdekraamvarianten van geëloxeerd aluminium in de kleuren bruin en zwart;
  • een aluminium afdekraam met een fineer van echt notenhout.

Ze reflecteren de voor inrichting en stoffering belangrijke thema's Reductie en Eenvoud en bieden authentieke materialen.

Natuurlijk materiaal

Vooral de Esprit aluminium met notenhoutfineer laat de gebruiker de natuurlijkheid van hout ervaren. Gira Esprit van geëloxeerd aluminium in mat bruin past bij de verschillende bruintinten van moderne kleurconcepten. Bij afdekramen van geëloxeerd aluminium in mat zwart is net als bij de variant in bruin de natuurlijke slijpstructuur van het materiaal zichtbaar.

Tastsensor

De basiselementen bij de Esprit afdekramen zijn verkrijgbaar in zuiver wit glanzend, crème wit glanzend, antraciet en de kleur aluminium. Naast drukvlakschakelaars en wandcontactdozen met randaarde kunnen daarin ook meer dan 300 functies van de moderne elektrotechniek worden geïntegreerd.
Met de tastsensor van de derde generatie kunnen bijvoorbeeld diverse functies van het KNX/EIB-systeem worden aangestuurd, zoals lichtscènes opslaan en opvragen, lampen schakelen en dimmen en rolluiken of jaloezieën omhoog en omlaag sturen. Elke bedieningsknop van de Gira tastsensor 3 Basis, Gira tastsensor 3 Comfort en Gira tastsensor 3 Plus is verlicht en kan zo ook in het donker gemakkelijk worden gevonden.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie