Kenteq start in juni met cursus CCTV via IP

Kenteq speelt in op het groeiende gebruik van IP-techniek in camerasystemen.

Kenteq, het kennis- en adviescentrum voor technisch vakmanschap, start in juni 2011 met de cursus CCTV via IP.

De cursus is een vervolg op de cursus CCTV-camerasystemen voor beveiliging en speelt in op het groeiende gebruik van IP-techniek in camerasystemen.
De eerste cursus start op 14 juni 2011 in Hilversum.

Kennis

Met de cursus CCTV via IP voldoet Kenteq aan een grote behoefte van beveiligingsinstallateurs. Jauk van der Craats, Portfoliomanager van Kenteq, legt uit: ‘De ontwikkelingen op het gebied van CCTV gaan snel. Dit was weer duidelijk te merken tijdens de laatste beveiligingsbeurs Safety en Security in Amsterdam. Beveiligingscamera’s worden steeds vaker aangesloten op netwerken. Daarom is kennis vergaren van netwerktechnologie erg belangrijk, ook voor de beveiligingsinstallateur. Deze cursus biedt die kennis.’

Inhoud

De cursusinhoud is gebaseerd op de beoordelingsrichtlijn voor camerasystemen van het CCV. Daarnaast worden situaties uit de praktijk behandeld en zijn er opdrachten over het installeren en configureren van IP-beveiligingscamera’s. De cursus duurt twee dagen.

Vakmanschap

Kenteq is het kennis- en adviescentrum voor technisch vakmanschap. Door kennisoverdracht, erkenning van leerbedrijven, begeleiding, training, scholing en advisering levert Kenteq een bijdrage aan hoogwaardig technisch vakmanschap. Zij zoekt daarbij bewust naar samenwerking met het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven. De producten en diensten richten zich op loopbaanontwikkeling van werknemers en het verhogen van het totale vakmanschap in bedrijven.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden bellen met 088-444 99 00 of via website www.kenteq.nl.
Aanmelden kan ook via diezelfde website.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie