Decoratieve raamdecoratie bespaart energie

De VELUX Groep introduceert Energie Comfort gordijnen: energie-efficiënte raamdecoratie.

Raamdecoratie voegt sfeer toe aan een interieur, maar kan een woning ook comfortabeler en energiezuiniger maken.

De VELUX Groep introduceert daarom moderne Energie Comfort gordijnen van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen met een aluminium coating. Speciaal ontworpen om het binnenklimaat te verbeteren en een woning gezond en energiezuinig te maken.

Koudeval

Daglicht en frisse lucht spelen een belangrijke rol in een gezond woonklimaat en bij het reduceren van energieverbruik. Isolatie speelt hierbij ook een grote rol.
VELUX Energie Comfort gordijnen zijn ontworpen om de energie-efficiëntie te maximaliseren door een effectieve vermindering van koudeval, direct onder de dakramen.

Honingraat

De gordijnen combineren de elegante uitstraling van plissé gordijnen met de isolerende kracht van een honingraatstructuur. De lucht in de honingraatstructuur zorgt, samen met een aluminium coating aan de binnenkant, voor effectieve warmte-isolatie. Deze speciale laag houdt de warmte tijdens de winter binnen.
Een Energie Comfort gordijn versterkt de energetische waarde van het VELUX dakraam, doordat het warmteverlies met 34 procent wordt gereduceerd.

Design

De VELUX Energie Comfort gordijnen zijn verkrijgbaar in negen verschillende kleuren met een slank Slim Design of een fris Wit Design, waardoor eenvoudig een moderne nieuwe look kan worden gecreëerd die bij ieder interieur past. De verduisterende stof bevat geen zichtbare koorden en verzacht en reduceert het binnenvallende daglicht.
De positionering is flexibel, het gordijn kan op elke plek in het dakraam geplaatst worden. De gordijnen zijn snel en eenvoudig te monteren dankzij het unieke Pick&Click! systeem.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie