Hoogstaande automatische debietregelaar

Optimaal comfort door hydraulische kringen automatisch in te regelen.

Bij de keuze van een verwarmingsinstallatie wordt steeds vaker rekening gehouden met de invloed hiervan op de EPB‐norm.

Onderdelen als condensatieketels, warmtepompen, vloerverwarming of plafondkoeling zorgen ervoor dat fabrikanten deze steeds strenger wordende norm kunnen halen.
Caleffi levert met de AUTOFLOW een hoogstaande automatische debietregelaar waarbij inregeling automatisch gebeurt.

 
Oplossing

Statische inregelventielen kunnen enkel het ontwerpdebiet garanderen bij een installatie die in vollast werkt. Caleffi levert met de AUTOFLOW een automatische debietregelaar die binnen zijn werkingsgebied een constant debiet garandeert in alle werkingsomstandigheden.

 
Inregelen

Bij statische inregelventielen dient de installateur handmatig ieder inregelventiel in te stellen volgens het berekend debiet bij een in vollast werkende installatie. Indien de installatie uitgerust wordt met AUTOFLOW automatische inregelventielen worden deze af fabriek gemonteerd met het patroon dat overeenstemt met het berekende debiet. De inregeling gebeurt automatisch in alle werkingsomstandigheden waardoor de kosten voor het inregelen van installaties vervallen.

 
Uitvoeringen

De AUTOFLOW automatische debietregelaar is verkrijgbaar in 6 verschillende uitvoeringen, van diameter ½’’ tot DN 350 en met een debiet van 0,12m³/h tot 730 m³/h. Een compleet overzicht van het gamma, alsook de verschillende toepassingen in HVAC en sanitair installaties vindt u terug op www.caleffi.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie