Nieuwe flexibele en bereikbare behuizingen

Legrand Nederland brengt een nieuwe serie XL3 125 behuizingen op de markt.

De XL3 125 behuizingen van Legrand Nederland worden toegepast als onderverdeler in een installatie voor de utiliteit, maar zijn ook uitermate geschikt als extra grote verdeelkast in een woonhuis.

Dankzij de modulariteit is de behuizing heel goed bruikbaar voor de installatie van een modulair opgebouwd domoticasysteem.

Frontplaat

De Legrand XL3 125 modulaire behuizingen beschikken over een aantal opties die de installateur flexibel kan toepassen. Naast de individueel verwijderbare frontplaten zijn de DIN-rails verlaagbaar. Het is ook mogelijk een DIN-rail te vervangen door een geperforeerde montageplaat, zodat de behuizing plaats kan bieden aan niet-modulaire componenten. Deze kunnen vervolgens afgeschermd worden door een dichte frontplaat.

Behuizing

De behuizing is eenvoudig te voorzien van een transparante of dichte deur. De zijkant van de behuizing is standaard uitgerust met uitbreekpoorten voor de montage van Mosaïc schakelmateriaal. Hierdoor is de wandcontactdoos ook met een gesloten deur bereikbaar.
De XL3 125 behuizing is geschikt voor componenten tot en met 125A. De behuizing is leverbaar van 1 t/m 4 rijen, 18 modules (17,5 mm) per rij.

Zonder gereedschap

Het modulaire chassis is eenvoudig en zonder gereedschap te ontgrendelen. De gebruiker kan het frame vervolgens naar onder of naar boven kantelen of het uit de behuizing halen om de componenten op de werkbank verder te bedraden. De aardgeleider is zowel onder en boven te plaatsen. Ook deze kan zonder gereedschap verwijderd en gemonteerd worden.
Dankzij de optimale bereikbaarheid en de vereenvoudigde kabelinvoer kan de installateur veel tijd besparen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie