Passiefkozijn heeft naar buiten draaiende ramen

LamikonLongLife++ is het eerste super geïsoleerd kozijn met naar buiten draaiende ramen.

Lamikon BV heeft unieke systemen ontwikkeld waarmee houtrot in gevelelementen tot het verleden behoort. Met onze systemen blijven houten gevelelementen minimaal 15 jaar in prima conditie.

Zowel in bestaande bouw als in nieuwbouw. Naast de systemen LamikonPlan, Lamikon Woodstone en LamikonLongLife heeft Lamikon een nieuw systeem gelanceerd: LamikonLongLife++.

Muuraansluiting

Het LamikonLongLife++ kozijn is een kant-en-klaar, super geïsoleerd kozijn met een U-waarde van minder dan 0.8! In combinatie met de innovatieve muuraansluiting (waarmee het lekken van warmte langs het kozijn voorkomen wordt) en het driedubbelglas, levert het een enorme bijdrage aan een betere isolatie. En dat betekent: minder energieverbruik en een lagere CO2-uitstoot.

Naar buiten draaiend

Overeenkomstig de visie van Lamikon bestaat het kozijn bestaat uit 100% massief FSC-hout. Bij de productie er van komt slechts een relatief kleine hoeveelheid CO2 vrij. Uniek zijn de naar buiten draaiende ramen: het eerste kozijn voor een passief huis in Nederland dat opengezet kan worden zonder problemen met planten en gordijnen.

Duurzaam

Het kozijn met een onbeperkte duurzaamheid ziet er na jaren nog fantastisch uit. Lamikon geeft op dit kozijn een garantie van 15 jaar op alle onderdelen, mits een onderhoudscontract - zonder kleine letters - wordt afgesloten. Voor de opdrachtgever betekent dit budgetzekerheid en een besparing op de onderhoudskosten van wel meer dan 40%. Dit is uniek in Nederland. Met recht mag dit kozijn het milieuvriendelijkste kozijn van Nederland genoemd worden.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie