Wol van schapen en mais dempt geluid

Merford zorgt met ECO-COUSTIC voor ecologische geluidsabsorptie.

De ECO-COUSTIC lijn bestaat uit geluidsabsorberend maïswol en geluidsabsorberend schapenwol. Beide materialen kenmerken zich door een goede thermische isolatie en hoge geluidsabsorptie.

Daarnaast zijn de materialen gezond voor mens en milieu.

Maïswol

Maïswol is gemaakt van maïsvezels en 100% composteerbaar. Dit materiaal heeft goede geluidsabsorberende en thermisch isolerende eigenschappen en is UV- en hittebestendig.

Schapenwol

Schapenwol bestaat voor 85% uit schapenwol en is vermengd met gerecyclede polyestervezels voor een betere stabiliteit. Dit materiaal heeft uitstekende geluidsabsorberende en thermisch isolerende eigenschappen, is brandveilig en bestand tegen zeer hoge temperaturen. Daarnaast heeft het vochtregulerende en luchtzuiverende eigenschappen.

Toepassingen

ECO-COUSTIC is op brede schaal toepasbaar als thermische en akoestische isolatie in de industrie en de bouw. Toepassingsgebieden zijn bijvoorbeeld: scheeps- en jachtbouw, voertuigen, interieurbouw, kantoormeubelen, woningbouw, ventilatie-units en ruimteakoestiek.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie