Verticale afscheiders maken onderscheid

Caleffi levert lucht- en vuilafscheiders in verticale uitvoering.

Caleffi blijft investeren in de optimalisatie, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van hun producten.

Het uitgebreide gamma van lucht- en vuilafscheiders is hier een prima voorbeeld van.

Verticale uitvoering

Aangezien steeds meer installaties worden opgebouwd met verticale hoofdleidingen van en naar de ketel, heeft Caleffi naast de vertrouwde horizontale lucht- en vuilafscheiders nu ook verticale uitvoeringen ontwikkeld: DISCAL luchtafscheiders serie 551 en DIRTCAL vuilafscheiders serie 5469.
Caleffi onderscheidt zich in afscheiding.

Gebruiksvriendelijk

Caleffi wilde een zo laag mogelijke weerstand verkrijgen door de vorm te optimaliseren. De vormgeving is nauwgezet bestudeerd zodat ze, ondanks de verticale vorm, de laagste waterweerstand garandeert en bijdraagt tot een betere lucht- en vuilafscheiding. De luchtafscheider DISCAL verwijdert op continue wijze zelfs de kleinste microbellen. De vuilafscheider DIRTCAL is in staat om vuildeeltjes tot 5 μm te verwijderen bij een zeer laag drukverlies.

 
Voordelen

  • gebruiksvriendelijk: te plaatsen in elke verticale leiding;
  • laagst mogelijke waterweerstand door de optimale vorm;
  • beperkt drukverlies;
  • beschikbaar met knelkoppelingen Ø 22 mm voor eenvoudige plaatsing.
Goed om weten

Dankzij het speciale ontwerp van het intern element is de DIRTCAL in staat om onzuiverheden te verwijderen met een deeltjesgrootte tot 5 μm.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie