Secumatic vergrendelt deur op afstand

ASSA ABLOY levert een meerpuntssluiting met elektromechanische aandrijving.

ASSA ABLOY Nederland introduceert de veiligste en meest comfortabele manier van vergrendeling: de LIPS Secumatic.

Deze gebruiksvriendelijke, automatisch bedienbare meerpuntssluiting is ideaal voor toepassing in uw praktijk- of kantoorruimte, zorginstelling of woning. Toegangsdeuren worden elektrisch ver- of ontgrendeld, met behulp van bijvoorbeeld een afstandsbediening.

Uitvoeringen

Er zijn drie uitvoeringen beschikbaar (alle met SKG veiligheidsklasse Extra Zwaar, NEN 5096 SKH klasse 2 en 3 en Politie Keurmerk Veilig Wonen):

  • Secumatic PV - een potentiaalvrije uitvoering voor externe systemen zoals toegangscontrolesystemen en meldcentrales;
  • Secumatic RF - een uitvoering compleet met afstandsbediening en een geïntegreerde ontvanger in het deurslot vanaf de fabriek;
  • Secumatic IO - een IO-homecontrol uitvoering waarbij de gebruiker de voordeur kan ont- of vergrendelen met dezelfde afstandsbediening waarmee ook andere functies binnenshuis te bedienen zijn, zoals rolluiken, zonwering, garagedeuren, dakramen, centrale verwarming en verlichting.
Barrièrevrije toegangsdeur

De LIPS barrièrevrije toegangsdeur is een waardevolle optie voor zorg- of seniorenwoningen en instellingen. De LIPS Secumatic wordt hierbij gecombineerd met een deurautomaat, zodat de deur niet alleen automatisch ontgrendeld wordt, maar ook automatisch open zwaait. Minder valide personen en senioren kunnen zo ongehinderd hun weg vervolgen.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie