Raamsysteem combineert vormgeving met energiebesparing

Het Schüco Raam AWS naar buiten openend systeem voor aluminium ramen is een aluminium gevelsysteem met een Hollands tintje.

Voor naar buiten openende ramen is het zeer goed isolerende Schüco Raam AWS systeem uitermate geschikt voor nieuwbouw als renovatie.

De dichtingen zorgen voor de hoogste mate van energiebesparing en de ramen zijn handmatig of (optioneel) automatisch te bedienen. Met een inbraakwerendheid tot de klasse WK2 en een geraffineerde verdiepte of industriële vormgeving biedt het de architect, opdrachtgever én gebruiker de beste vorm en functie als het gaat om het realiseren van duurzame gebouwen met een Hollands tintje.

Dichting

Het Schüco Raam AWS naar buiten openend systeem voor aluminium ramen biedt een brede keuze aan thermisch geïsoleerde kozijnen en vleugels in verschillende inbouwdiepten en uitvoeringen. Zo heeft het Schüco Raam AWS 70.HI systeem een U-waarde van 1,7 W/m2K. Deze hoge isolatiewaarde wordt bereikt door gebruik te maken van een speciale EPDM dichting in de vleugel en gepatenteerd schuim isolatiemateriaal in de profielen.

Bediening

Het systeemconcept biedt diverse afsluitbare grepen en inbraakwerende voorzieningen in WK2 uitvoering. Daarnaast kan het systeem uitgerust worden met Schüco TipTronic; naar buiten draaiende ramen of klepramen kunnen dan individueel bediend worden, eventueel met een afstandsbediening. Ook aansturing met een tijdschakelaar, bewegingsmelder en/of CO²-melder is mogelijk.

Kleur

Alle moderne kleuren zijn mogelijk, waarbij binnen en buiten verschillende kleuren kunnen worden toegepast. Voor het Schüco AWS 65 WF raamsyteem zijn bovendien afgeschuinde vleugels ontwikkeld die samen met de specifieke verdiepte vormgeving van het kozijn met stijlen en regels voor een verrassend schaduweffect en lijnenspel zorgen. Ook is het systeem te leveren met verdiept liggende Multi Contour (MC) profielen die gebouwen een traditioneel karakter geven.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie