Adapter zorgt voor snelle montage lasdoos

Adapter maakt van Plexo lasdoos en Cablofil draadgoot ijzersterke combi.

Legrand Nederland introduceert een ingenieuze adapter voor de Plexo lasdoos zodat deze eenvoudig, snel en zonder schroeven gemonteerd kan worden op Cablofil draadgoten.

De adapter is geschikt voor de Cablofil goten CF30, 54 en 105. Installateurs kunnen het hulpstuk zowel aan de zijkant als aan de onderkant bevestigen. Met de introductie van deze adapter vormen Cablofil draadgoten en Plexo lasdozen een ijzersterke combi.

Bescherming

De adapter is leverbaar in een uitvoering voor Plexo lasdozen van 80 x 80 mm en 105 x 105 mm. Beide uitvoeringen zijn in zowel grijs als wit verkrijgbaar. De Plexo IP55 lasdozen van Legrand hebben een hoge beschermingsgraad. Zowel de slagvaste opbouw- als de inbouwvariant is dus slagvast en spuitwaterdicht. Kabels kunnen door middel van sneltules snel en eenvoudig ingevoerd worden. De lasdozen zijn uitgevoerd met deksels die niet kwijt kunnen raken en de installateur kan de dozen zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde coderen.

Cablofil in Rijksmuseum

Cablofil is een veilig, flexibel en economisch draagsysteem voor kabels. Het systeem van gelast staaldraad voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Daarnaast is Cablofil een gepatenteerd snel montagesysteem dat grotendeels schroefloos bevestigd kan worden. Installateurs passen deze draadgoten toe bij o.a. utiliteits- en infrastructurele projecten en in de industrie voor data- en elektriciteitskabels. Voor het Amsterdamse Rijksmuseum, dat momenteel compleet gerenoveerd wordt, heeft Legrand Nederland circa 2.800 meter Cablofil draadgoot geleverd. Deze goten bieden binnenkort plaats aan drie ton aan kabels.

 
Kijk voor meer productinformatie in de E-Catalogus

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie