Bluetooth module voor ventilatiemetingen

Euro-Index levert de compacte meetmodule BLAUWE LIJN Klima Check 100.

De Klima Check 100 van Euro-Index is een compacte meetmodule met een smalle meetsonde voor meting van luchtsnelheid, luchthoeveelheid en temperatuur in ventilatiekanalen.

Het instrument is voorzien van een meetsonde met een pitotbuis. Het verrichten van luchtsnelheids- en luchthoeveelheidsmetingen met een pitotbuis is een nauwkeurige en betrouwbare meetmethode.

Bluetooth

Het gebruik van een gangbare pitotbuis, die met slangen is verbonden met een losse micromanometer, levert vaak een lastige meetopstelling op omdat de gebruiker met beide handen vol op een trapje staat.
Met de BLAUWE LIJN Klima Check 100 kunt u de meetsonde los in het ventilatiekanaal plaatsen. De verschuifbare meetconus zorgt ervoor dat de sonde op de goede plaats blijft en lekkage tijdens de meting tot een minimum beperkt blijft. De meetresultaten worden met industriƫle Bluetooth (bereik ongeveer 100 m) naar de BLAUWE LIJN EUROLYZER STe serviceanalyser gecommuniceerd.

Uitlezen

De EUROLYZER STe is een combinatie van een uitgebreide rookgasanalyser, druk(verschil)meter en temperatuurmeter met NEN-EN 50379:2004 deel 2 certificatie. Het instrument heeft een Klima Check-functie, waarmee bijvoorbeeld de koolmonoxideconcentratie in de omgeving kan worden gemeten en de Klima Check 100 module kan worden uitgelezen.

 
Meer informatie

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie