Smaakvolle en veilige trapleuning geeft licht

Mobitim maakt lichtgevende trapleuning met DuPont Corian techno-surface.

Leuningen van buitentrappen moeten niet alleen sterk en veilig zijn, ze moeten ook passen bij het design van een gebouw.

Het geavanceerde oppervlaktemateriaal DuPont Corian voldoet aan al die voorwaarden en biedt een esthetische en innovatieve meerwaarde. Deze buitentrapleuning wordt geproduceerd door het Belgische Mobitim. De onderneming is al jaren gespecialiseerd in de productie van hightech oppervlakken in DuPont Corian.

Design

Deze trapleuning is een perfect voorbeeld van de talrijke kwaliteiten van DuPont Corian: het creatieve materiaal is duurzaam, water- en weerbestendig, gemakkelijk te onderhouden, is in de dunne uitvoering lichtdoorlatend en kan nagenoeg alle mogelijke vormen aannemen. Dankzij de roestvrijstalen bevestigingen en het strakke maar toch zachte design, ontstaat een zeer vernieuwend ontwerp. De leuning heeft geen naden en wordt op maat gemaakt. Een koelwitte powerled van 24V zorgt voor de verlichting.

Materiaal

Het hightech oppervlaktemateriaal DuPont Corian kan vrijwel elke vorm aannemen en werd aanvankelijk op de markt gebracht als vernieuwende oplossing voor werkbladen in keukens en badkameroppervlakken. Nu is het een wereldmerk en de absolute nummer één voor uiterst kwalitatieve materialen in design, architectuur en vastgoed, een oplossing die wereldwijd door duizenden architecten, designers en bedrijven, en door miljoenen consumenten gekozen wordt.

Toepassing

Het hightech materiaal DuPont Corian is gekend voor zijn vrijwel onbegrensde mogelijkheden voor de productie van hoogwaardige, efficiënte, functionele en betrouwbare oplossingen voor residentiële, openbare en commerciële toepassingen, zowel binnen als buiten, van keukens tot lampen, van badkamers tot gebouwgevels, van zitmeubelen tot domotica, van tafels tot alle soorten meubilair, en zelfs modeaccessoires.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie