Passiefhuistoestel zorgt voor gezond binnenklimaat

Brink Climate Systems toont energiebesparende producten op de BouwBeurs.

Vanuit het oogpunt passief bouwen toont de organisatie zijn Passiefhuistoestel, een totaaloplossing voor duurzaam verwarmen, ventileren en warmwatervoorziening.

Ook het recent geïntroduceerde ventilatietoestel met warmteterugwinning, de Renovent Excellent, is op de beurs te zien.

Energiebesparing

Passief bouwen leidt tot comfortabele woningen en gebouwen, met een gezond binnenklimaat en een zeer beperkte energievraag (besparing tot 80%). De producten van Brink Climate Systems dragen hieraan bij. Zo loopt Brink Climate Systems met de Renovent Excellent vooruit op toekomstige eisen ten aanzien van installatiegeluid en verdere energiebesparing. Het toestel is stiller en energiezuiniger door toepassing van onder andere langzaam draaiende ventilatoren en een verlaagde interne weerstand. Het Passiefhuistoestel is bedoeld voor woningen die voldoen aan strenge randvoorwaarden ten aanzien van energieverbruik.

Climate OK

Een gezond, energiezuinig en comfortabel binnenklimaat is niet alleen een zaak van de juiste apparatuur, maar ook van ontwerp, installatie én gebruik. Om al deze punten te borgen, heeft Brink Climate Systems de Climate OK-certificering geïntroduceerd. Woensdag 9 februari 2011 certificeert Brink Climate Systems tijdens de beurs vier van zijn vaste dealers als Climate OK-installateur. In oktober 2010, tijdens Energie 2010 in Den Bosch, certificeerde Brink Climate Systems al zes andere dealers als Climate OK-installateur.

U vindt Brink Climate Systems op het PassiefBouwen Paviljoen (hal 10, stand B013).
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie