Raam- en deursystemen in uitgebreid kleurenpalet

PROFIALIS zet tijdens de Bouwbeurs een 4-tal producttoepassingen in de spotlights.

Bezoek PROFIALIS, de referentie voor kunststofprofielen en raamsystemen binnen de bouwsector.

 
Houtnerfstructuur


Naast de traditionele massakleuren wit en crèmewit biedt PROFIALIS een groot pallet aan kleurmogelijkheden.
De profielen zijn uitgerust met hoge UV bestendige acrylaatfolies met een houtnerfstructuur aan de oppervlakte. In sommige uitvoeringen is de acrylaatfolie ook op de binnenzijde van de profielen aangebracht, zodat de houtnerfstructuur van binnenuit zichtbaar is. PROFIALIS kunststof kozijnen hebben de uitstraling van houten ramen zonder dat u ze hoeft te schilderen.

Color-line

Eveneens ontwikkelde PROFIALIS Color-line, een ultramodern procedé voor het aanbrengen van hoogwaardige coatings op zijn kunststof raam- en deursystemen.
Het Color-line coatingsproces gebeurt door middel van een tweecomponentenlak die in alle RAL-tinten te verkrijgen is. De coating geeft het kozijn een typische matsatijnen look met korrelstructuur, passend bij het gebouw en met respect voor de architectuur en de omgeving.

Therma-Core

Dit innoverend composietmateriaal vervangt de klassieke stalen versterking in PVC raamprofielen, waardoor aan strengere eisen en normen op het gebied van thermische isolatie en energiebesparende maatregelen voldaan worden. PROFIALIS biedt hiermee innoverende oplossingen, vertrekkend vanuit onze bestaande systemen.

Hout verbinding look

De HVL (=Hout Verbinding Look) is veel meer dan een esthetische verbetering. Traditioneel worden kunststofprofielen in hoeken van 45 graden aan elkaar gelast, terwijl de verbindingen tussen houten raamprofielen een hoek van 90 graden vertonen. In feite worden alleen de buitenvlakken mechanisch aangebracht, de binnenkanten blijven gelast. PROFIALIS biedt deze oplossing aan in samenwerking met machinebouwers.

City raam
PROFIALIS combineert Hollandse traditie met hedendaagse technologie en biedt de mogelijkheid om het verticaal schuivend houten raam te vervangen door een hoogwaardig kunststof kozijn.
PROFIALIS, behorend tot Tessenderlo Group, is de referentiespeler binnen de kunststof profielen, voornamelijk gericht op de Belgische, Nederlandse en Franse markt.

U vindt Profialis in hal 1, stand E018.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie