Het Artline raam – Light is more

Sapa Building System levert glazen muren van vloer tot plafond.

Design

 
Buiten komt sierlijk naar binnen, het Artline raam is kunst met een hoger doel: het biedt namelijk kwaliteit, daglichttoetreding en comfort. Het design is als een kunstobject: functioneel en esthetisch. Artline speelt daarmee in op de wensen van de moderne eigentijdse architectuur: Het is creatief in design én geeft het gebouw een bijzonder speels effect waar de bewoner elke dag van zal genieten.

Minimalisme

Artline heeft een uitstraling van verbluffende eenvoud en optimale lichtinval. Er is speciale aandacht besteed aan het samenspel tussen glas, kozijnloze ramen, elegante verlichting en een zorgvuldige afweging van architectonische ruimten. Daardoor ontstaat er meer licht en ruimte. Het verfijnde minimalistische ontwerp van Artline geeft een licht en vloeiend effect, zelfs voor grote vaste ramen en voor ramen die open kunnen.

Functioneel

De reeks functies waarvoor Artline ingezet kan worden, is enorm. Stelt u zich eens voor: Glazen muren van vloer tot plafond die ook geopend en gesloten kunnen worden om buiten naar binnen te laten komen. Elk kozijn kan tot 250 kilo dragen, waardoor grote en zware glazen ramen gebruikt kunnen worden. En de Artline ramen kunnen tot drie meter hoog zijn.

Meer weten?

Vraag de gratis brochure aan via info.sbs.nl@sapagroup.com

Sapa Building System

Sapa Building System is één van Europa’s grootste leveranciers van aluminium profielsystemen voor de bouw en maakt deel uit van een grote internationale groep met wereldwijde activiteit in profielextrusie en warmteoverdracht.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie