Gevelbekleding: trends en productontwikkelingen

Plastica toont noviteiten op het gebied van gevelbekleding.

Ontmoet Plastica tijdens de Internationale BouwBeurs 2011. Naast vertrouwde producten laat Plastica bouwend Nederland de nieuwste trends en productontwikkelingen ontdekken op het gebied van gevelbekleding.

Zo kunt u bijvoorbeeld kennis maken met nieuwe bevestigingsmogelijkheden. Of wat dacht u van Plastica Massief NT gevelbekleding in hoogglans?

Hoogglans

Een noviteit is Plastica Massief NT gevelbekleding in hoogglans. Door het lichteffect op de gevel krijgen gebouwen een adembenemende uitstraling. Maar dat is nog lang niet alles. De grote keuzevrijheid op het gebied van kleuren en dessins wordt nog completer door de introductie van 7 nieuwe kleuren.
Plastica Massief NT is al jaren een veelgebruikt plaatmateriaal voor toepassing als buitenbekleding van gebouwen. De platen zijn kleurecht, duurzaam en bestendig tegen invloeden van buitenaf. Bovendien worden ze standaard geleverd in dubbelzijdig decor, diverse afmetingen en brandclassificatie Euroklasse B. Hiermee voldoet Plastica Massief NT aan de strengste bouweisen.

Material Experience

Plastica is ook vertegenwoordigd op Material Experience. Een inspirerend materiaalevenement dat gelijktijdig plaats vindt met de Bouwbeurs in de Jaarbeurs Utrecht. En inspiratie is precies wat u kunt verwachten van de deelname van Plastica. Met unieke bewerkingen op gevelmateriaal en apart plaatmateriaal voor binnen. Nieuwsgierig geworden? Kom langs en laat u verrassen.

Gratis toegang

Bezoek Plastica in hal 1, standummer C084.
Op de website kunt u gratis toegangskaarten aanvragen. Na het invullen van uw gegevens krijgt u de toegangsbadge thuisgestuurd.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie