Esthetische oplossingen voor de utiliteitsbouw

Noviteiten van Merford op Bouwbeurs 2011.

Merford levert diverse (totaal)oplossingen voor de bouw; van geveloplossingen zoals specifieke veiligheidsdeuren en akoestische ventilatie, tot oplossingen voor het verbeteren van de ruimte-akoestiek.

Op de Bouwbeurs presenteert Merford een aantal nieuwe innovatieve producten: stalen deuren met hout-look of print en de Acusti-LED, een geluidsabsorberende hanglamp.

 
Stalen deur met hout-look

Deuren gemaakt van hout hebben een natuurlijke grens als het gaat om de isolatie van geluid. Met een stalen deur met hout-look is een hogere geluidsisolatiewaarde (tot Rw 56 dB) mogelijk zonder dat de architect of gebruiker esthetische concessies hoeft te doen.

Merford heeft ervoor gezorgd dat haar stalen deuren met een poedercoating in houtstructuur nauwelijks meer te onderscheiden zijn van echte houten deuren. Zelfs een voelbare nerfstructuur is mogelijk. Er is keuze uit meer dan 600 soorten ‘hout’. Met deze techniek kan de deur ook van andere prints of foto’s worden voorzien.

 
Acusti-LED

Acusti-LED is een geheel nieuwe combinatie van geluidsabsorptie en verlichting. Het oogt als een normale lamp in de vorm van een cilinder maar is in werkelijkheid een akoestische designlamp voorzien van (witte) functionele en/of (gekleurde) sfeervolle LED-verlichting. Acusti-LED zorgt voor een esthetische, sfeervolle verbetering van het akoestisch klimaat in ruimten met te veel galm waar een designoplossing gewenst is.

 
U vindt Merford in hal 1 stand D023.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie