Sprayplan+ zorgt voor optimale akoestiek

Warmteplan B.V. verbetert de akoestiek met Sprayplan+ en Spraytherm+.

Een belangrijke kwaliteit van een goed ontworpen ruimte is een optimale akoestiek.

Goede ruimteakoestiek voelt comfortabel en bevordert de prestatie. Om de goede akoestiek te waarborgen zijn er richtlijnen voor de maximale gemiddelde nagalmtijd voor ruimtes. Met Sprayplan+ en Spraytherm+ van Warmteplan B.V. kan de akoestiek van ruimtes eenvoudig en doeltreffend verbeterd worden, zodanig dat aan de gestelde richtlijnen voldaan wordt.

Kenmerken

Sprayplan+ is een naad- en richtingloze akoestisch spuitpleister op basis van cellulosevezels met een optimale en natuurlijke geluidsabsorberende werking.

 
Sprayplan+ onderscheidt zich van andere akoestische maatregelen door de flexibele wijze waarop het kan worden toegepast zonder de aard of vorm van een ruimte aan te tasten.

 
Sprayplan+ is toepasbaar als afwerking van vlakke, gebogen en geprofileerde ondergronden in uiteenlopende toepassingen en kan afhankelijk van de esthetische en akoestische eisen op kleur en dikte wordt aangebracht.

Advies

Warmteplan heeft al ruim 10 jaar ervaring met het adviseren en aanbrengen van akoestische oplossingen en Sprayplan+ is een beproefd concept op basis van gespoten cellulose; uitermate effectief, breed toepasbaar en milieuvriendelijk.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie