Energie besparen met aluminium

Energielasten verlagen door gebruik hoog isolerende architecturale aluminiumsystemen.

Aluminium en isolatie, een onmogelijke combinatie, zo wordt wel eens gedacht. Niets is minder waar.

Aluminium heeft de laatste jaren een sterke inhaalbeweging gemaakt op het vlak van isolatie. In die mate zelfs dat aluminium profielsystemen kunnen concurreren met hoog isolerende materialen, zoals hout. Sapa Building System heeft hoogwaardige isolerende aluminiumsystemen ontwikkeld die voldoen aan de eisen voor ieder marktsegment.

Hoog isolerend schuifdeursysteem

De Confort 160 is een uiterst sterk, thermisch onderbroken schuifdeursysteem. Het heeft niet alleen een mooie esthetische lijn, maar is ook duurzaam, stabiel en opmerkelijk energie efficiënt. Dankzij zijn maximum vleugelgewicht tot 400 kg vormen grote glasoppervlakken geen enkel probleem. Over het algemeen wordt het systeem dan ook gebruikt voor het hogere segment schuifdeuren met grote glaspartijen en een minimale aanzichtbreedte.

Superisolerende 3-kamersystemen

De Avantis profielen hebben omega-vormige, glasvezelversterkte polyamidestrips van 35 mm om de warmtegeleiding te verminderen. Ze scoren bijzonder hoog op vlak van warmte isolatie. De serie biedt een totaaloplossing voor alle type projecten. De Avantis 70 overtreft ruimschoots de huidige thermische isolatienormen en biedt een totaaloplossing voor commerciële, residentiële en industriële projecten. De Avantis 75 is een hoogwaardig thermisch onderbroken 3-kamer systeem voor ramen en deuren met een bouwdiepte van 75 mm. Avantis 75 is de ideale oplossing wanneer een zeer hoog prestatievermogen en kwaliteit belangrijke eisen zijn.

U vindt Sapa Building System in hal 1, stand D082.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie