Slim alternatief voor wandtegels

RET levert Fibo Trespo, kant en klare tegelpanelen

Fibo Trespo wandpanelen zijn voorzien van een handige klikverbinding en hebben een 100% waterdichte (HPL) toplaag en backing.

In deze toplaag is een fraai tegelmotief gefreesd, niet van echt te onderscheiden.

Kortere bouwtijd

Met dit product kunnen wanden in één arbeidsgang kant-en-klaar bekleed worden. De ruimte is dus veel sneller klaar en u bespaart de (wacht)tijd van het voorstrijken, stuken, lijmen en voegen. Fibo Trespo kan ook over bestaand tegelwerk geplaatst worden. Dit maakt het product ook ideaal voor omvangrijke renovatieprojecten. Bovendien geven de wandpanelen bij plaatsing veel minder overlast aangezien ze schoon en droog op de wand worden aangebracht. In combinatie met het speciale Agnes One-Step plafondpaneel kunt u de bouwtijd van een badkamerrenovatie tot maar liefst 75% verkorten! Tijdelijke huisvestiging is hierdoor niet langer een vereiste.

Hypoallergeen en onderhoudsvriendelijk

Fibo Trespo is bijzonder onderhoudsvriendelijk en hypoallergeen. De HPL toplaag is namelijk ongevoelig voor schimmels en makkelijk te reinigen met een (zacht)schoonmaakmiddel. Bovendien zijn de voegen - in tegenstelling tot traditioneel tegelwerk - volkomen glad, waardoor er minder snel vuil of schimmel aan hecht.

Luxe uitstraling

Creëer uw eigen sfeer. Klassiek, trendy of neutraal: met Fibo Trespo is alles mogelijk. Het assortiment is opgebouwd uit vier verschillende collecties: Crescendo, Fortissimo, Legato en Adagio.

Kenmerken
  • aanzienlijke verkorting bouwtijd;
  • hypoallergeen;
  • onderhoudsvriendelijk;
  • volledig waterbestendig;
  • luxe uitstraling.
Nieuwe website

In februari wordt de gloednieuwe website van Fibo Trespo gelanceerd met handige demo films, inspiratiebeelden en andere (technische) productinformatie.
Nu al meer over dit product weten? Raadpleeg dan de tijdelijke site www.fibo-trespo.nl of bezoek RET op de Bouwbeurs in hal 4, stand B108.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie