Strakke gevel met veel glas

BUVA ISO-PLUS 4000 hardglas ramen dragen bij aan een strak gevelbeeld.

BUVA ISO-PLUS 4000 hardglas biedt de vrijheid een strakke gevel met veel glas te creëren, zonder rekening te houden met het aanzicht van de draaiende delen.

De bevestiging van het raambeslag (scharnieren en sluitingen) is vanaf nu van buiten volledig onzichtbaar.
ISO-PLUS 4000 hardglas ramen sluiten naadloos aan met het totaalbeeld.

Strak gevelbeeld

Het raambeslag van de ISO-PLUS 4000 hardglas ramen wordt aan de binnenzijde verwerkt in een glasvezel versterkt kunststof frame. Dit zorgt voor een aan de buitenzijde volledig vlak raam met een rondgaande screen van slechts 43 mm breed. De screen wordt aan de binnenzijde op het glas geprint en ingebrand. Deze bewerking is ook toepasbaar op het vaste glas waardoor een strak, uniform gevelbeeld ontstaat.
De ramen passen zonder aanpassingen in de standaard detailleringen (KVT) van houten kozijnen. Daarnaast is plaatsing in de meest gangbare kunststof en aluminium kozijndetailleringen mogelijk, eventueel met aanpassingsprofielen.

Originele uitstraling

Bij renovatieprojecten is het zeer eenvoudig om houten uitzetramen te vervangen door de BUVA ISO-PLUS 4000 hardglas uitzetramen. De standaard sponningen hoeven niet te worden aangepast en scharnieren en raamsluitingen worden zonder infrezingen geplaatst. Bij binnendraaiende ramen kunnen standaard binnensponningen van 17 mm met hulpprofielen eenvoudig worden aangepast tot een wind- en waterdichte constructie. Met een aluminium aanslagprofiel kan zelfs een buitensponning eenvoudig worden omgezet naar een binnensponning. Dit biedt de mogelijkheid om een gevel een geheel nieuwe look te geven of zijn originele uitstraling te laten behouden.

Prints

De BUVA ISO-PLUS 4000 hardglas ramen kunnen worden voorzien van oppervlakte vullende prints zoals foto’s, tekeningen, rasters, figuren, logo’s, cijfers en letters. In combinatie met vast glas kunnen glazen geveldelen volledig worden voorzien van prints.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie