Volg de EPC route tijdens de BouwBeurs

Archidat is klaar voor nieuwe EPC eis.

Onlangs publiceerde de Europese Commissie een nieuwe richtlijn voor energieprestaties. Deze richtlijn verplicht de Europese lidstaten om nieuwe gebouwen in 2020 vrijwel energieneutraal te bouwen.

Een besluit dat de bouw drastisch gaat veranderen.

Uitdaging

De aangescherpte EPC-eis is een gigantische uitdaging. Meer dan ooit zal er naar een integrale oplossing gezocht moeten worden in bouwkundige en installatietechnische toepassingen. De uitdaging is om uitgekiende detailleringen en systemen te ontwikkelen met betaalbare materialen die voldoen aan de nieuwe eisen op het gebied van energieprestatie.

Nieuwe eis

Archidat is in gesprek gegaan met een aantal toonaangevende producenten en leveranciers van bouwproducten om te horen wat hun antwoord is op de aangescherpte EPC-eis. Tijdens de BouwBeurs heeft Archidat een speciale EPC-Route uitgezet. Dertien leveranciers zijn te herkennen aan de banner met het zogenaamde EPC ++ logo. Deze leveranciers geven aan klaar te zijn voor de nieuwe de EPC-eis.

 
Samenwerkende leveranciers

BUVA, Duco Ventilation & Sun Control, FOAMGLAS isolatie, Greentech Energy, Hakron, Holonite, Mavotrans, Reynaers Aluminium, Roval Aluminium, Saint-Gobain Weber Beamix, Tremco illbruck, VBI Verkoop Maatschappij en VELUX.

 
De EPC-route wordt onder meer verspreid via het Archidat Nieuws, meld u nu aan.

U vindt Archidat in hal 11, stand E078.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie