Duurzame keukens op Bouwbeurs

Proef de duurzaamheid bij Bribus.

Een keuken van Bribus is in de eerste plaats een oer-Hollands kwaliteitsproduct, goed voor jarenlang gebruik. Maar ook in andere opzichten staat Bribus voor duurzaamheid.


Bribus heeft in alle opzichten oog voor de toekomst. Dat blijkt wel tijdens een bezoek aan de opvallende stand op de Internationale Bouwbeurs waar u letterlijk een voorproefje krijgt van de duurzame activiteiten van de keukenfabrikant uit Dinxperlo. Daarnaast ontmoet u Bribus’ nieuwe samenwerkingspartner SieMatic, waarmee nieuwe perspectieven vorm krijgen.

 
Milieuvriendelijk

Zo is het bedrijf in het bezit van het FSC-certificaat: de garantie dat het gebruikte hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Ook op andere gebieden is Bribus duurzaam bezig. Bijvoorbeeld met een wagenpark dat voldoet aan de strengste milieueisen, duurzaam inkopen en het gebruik van LED-verlichting. Daarnaast gebruikt Bribus zijn houtafval als brandstof voor een milieuvriendelijke verwarming.

 
Duurzame samenwerking

Ook op zakelijk gebied kijkt Bribus met een gezonde blik naar de toekomst. Dat bewijst de samenwerking met SieMatic, een topmerk op het gebied van keukenmeubelen. De twee merken kunnen elkaar als branchegenoten de komende tijd flink versterken. Zo kan Bribus dankzij deze samenwerking nog beter anticiperen op luxe huur- en koopprojecten.

Duurzaamheid is een kwestie van blijven innoveren. Bribus werkt dan ook voortdurend aan ideeën voor een duurzame toekomst.

 
U vindt Bribus in hal 4, stand B040.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie