Archidat deelt speciale beursuitgave uit

Archidat komt met speciale beursuitgave: BouwdetailWijzer Handboek EPC ≤ 0,6.

Onlangs publiceerde de Europese Commissie een nieuwe richtlijn voor energieprestaties. Deze richtlijn verplicht de Europese lidstaten om nieuwe gebouwen in 2020 vrijwel energieneutraal te bouwen.

Een besluit dat de bouw drastisch gaat veranderen.
De richtlijnen voor bevordering van de energiezuinigheid worden periodiek aangescherpt in de vorm van de Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC).
Per 1 januari 2011 is de EPC-eis voor nieuwbouwwoningen verder aangescherpt tot 0,6. Bij de vorige aanscherping werd vooral op het gebied van installatietechnische voorzieningen een flinke slag gemaakt. Inmiddels liggen de rendementen van de installaties op een zeer hoog niveau en moet de oplossing integraal gezocht worden in combinatie met het bouwkundig ontwerp.

 
Gratis beursuitgave

Tijdens de Internationale BouwBeurs geeft Archidat, in samenwerking met dertien toonaangevende leveranciers, een speciale beursuitgave uit: De BouwdetailWijzer Handboek EPC ≤ 0,6. Dit boekwerk bevat ruim 170 hoogwaardige bouw- en referentiedetails die stuk voor stuk voldoen aan die nieuwe regelgeving.

Deze beursuitgave is gratis te verkrijgen tijdens de Bouwbeurs. Maar er is slechts een beperkte oplage beschikbaar, dus schrijf u nu via onderstaande oranje button en ontvang in januari een coupon om verzekerd te zijn van dit gratis exemplaar!

 
Samenwerkende leveranciers

BUVA, Duco Ventilation & Sun Control, FOAMGLAS isolatie, Greentech Energy, Hakron, Holonite, Mavotrans, Reynaers Aluminium, Roval Aluminium, Saint-Gobain Weber Beamix, Tremco illbruck, VBI Verkoop Maatschappij en VELUX.

 
U vindt Archidat in hal 11, stand E078.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie