Klimaatvloer reageert nog sneller

ECHO introduceert ComfortDeck op Bouwbeurs Utrecht 2011.

Innovatie is een sleutelbegrip voor ECHO. Het gaat hier om vernieuwingen die een pasklaar antwoord vormen op concrete vragen vanuit de markt, die bijdragen aan een klimaat van duurzaam bouwen, waardoor het aangenaam wonen en werken is.

ECHO is al jaren dé innovator in vloeroplossingen; een doelbewuste keuze van het Belgische familiebedrijf uit Houthalen.

ClimaDeck

Enkele jaren geleden werd de klimaatvloer ClimaDeck ontwikkeld. Met deze thermisch actieve kanaalplaatvloer voor de utiliteitsbouw heeft ECHO zich een stevige positie verworven. ClimaDeck is een vloerelement met geïntegreerde buizen, waar water door geleid wordt voor verwarming en voor koeling. ClimaDeck als verwarmend en koelend element is een duurzame, energiezuinige en ruimtesparende vloeroplossing.

ComfortDeck

Tijdens de Bouwbeurs Utrecht 2011 toont ECHO een primeur: ComfortDeck. Speciaal voor de woning- en utiliteitsbouw heeft ECHO deze sneller reagerende variant ontwikkeld. In een ComfortDeck-element liggen de leidingen dichter tegen het betonoppervlak, waardoor de onderliggende ruimte sneller op een gewenste temperatuur gebracht kan worden. Door de watertemperatuur te reguleren wordt een stabiele binnentemperatuur gecreëerd. Dat is de effectieve werking van ComfortDeck. Een vloeroplossing dus om te verwarmen én te koelen.

Demonstratie

De aankomende Internationale BouwBeurs in Utrecht is een uitstekend podium om deze innovatieve vloer op realistische wijze te demonstreren. EchoStreek in Lochem heeft samen met ECHO een nieuwe opstelling ontwikkeld, waarin ComfortDeck centraal staat. Bezoekers kunnen zowel een verwarmde als een gekoelde ruimte betreden; beiden voorzien van ComfortDeck.

 
U vindt EchoStreek en ECHO in Hal 7, standnummer C040.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie