Modulaire balkonbeglazing beschermt balkon

Solarlux levert innovatieve oplossing genaamd SL Modulair.

Balkons worden jaar in jaar uit blootgesteld aan alle weersomstandigheden. Deze slijtageslag is één van de redenen dat een balkon geregeld op de lijst staat voor renovatie en onderhoud.

Door balkonbeglazing toe te passen wordt een balkon beschermd tegen wind en water en bovendien werkt het geluidswerend.

De modulaire balkonbeglazing (genaamd: SL Modulair) is een innovatieve oplossing van Solarlux Nederland BV waarbij de borstwering en de beglazing optimaal met elkaar zijn verbonden. De geprefabriceerde onderdelen worden voorgemonteerd en compleet gereed voor inbouw als balkonmodule aangeleverd. Hierdoor zijn de montagekosten aanzienlijk lager. Bijkomend voordeel van het systeem is dat ze in opeenvolgende bouwfases gerealiseerd kunnen worden.

Waardevolle investering

Modulaire balkonbeglazing is toe te passen bij nieuwbouwprojecten. Maar ook voor renovatie is dit een uitstekende oplossing zoals de foto’s laten zien. Voor het werk Piazza te Gorinchem werd hier de gehele gevel gestript en voorzien van modulaire balkonbeglazing. De betonnen delen zijn zo langdurig beschermd tegen de weersinvloeden.

Samenstelling

Het modulaire balkonsysteem bestaat uit een omlopend dragend kozijnprofiel en een horizontaal dorpelsysteem. De horizontale doorvalbeveiliging/borstwering kan worden voorzien van balkonbeglazingssystemen van Solarlux afgestemd op de gewenste statische berekeningen. Door de verschillende stijlen en profielen in de balkonbeglazingssystemen is het mogelijk verschillende vakvullingen toe te passen in de borstwering die tevens voldoen aan de doorvalbeveiliging. Het modulaire balkonsysteem wordt geleverd in volglas, ongeïsoleerd of geïsoleerde uitvoering.

Kenmerken
  • productie balkonbeglazing volgens ISO 9001 certificering;
  • duurzaam, wind- en waterdicht en inbraakveilig (bewezen door testen van nationale en internationale instituten);
  • uitgebreid portfolio van balkonbeglazing voor iedere toepassing, van volglas system tot volledig geïsoleerde buitengevel;
  • eigen ontworpen profielen en bijbehorende elementen.


U vindt Solarlux in hal 1, standnummer A130.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie