Klassieke isolatie voor monumenten

MHB presenteert de Classic-ISO op de Bouwbeurs.

Net als in voorgaande edities, zal MHB weer zijn nieuwste producten tentoonstellen en demonstreren op de Internationale Bouwbeurs 2011.

MHB borduurt verder op eerdere innovaties: ultraslanke en -ranke profielsystemen, waarvan de aanzichtbreedte slechts 30, of soms zelfs 20 mm bedraagt. Vanaf heden maakt MHB het mogelijk die slanke profielsystemen, gecombineerd met grote glasoppervlakken en esthetische vormgeving te verenigen in een systeem dat tevens voldoet aan de actuele thermische isolatie-eisen.

Restaureren met oog voor historie en de huidige bouw- en wooneisen

Onze laatste innovatie is de Classic-ISO. Dit gepatenteerde systeem combineert bovengenoemde moderne eigenschappen met de klassieke stalen stoeltjesprofielen van weleer, echter in geïsoleerde uitvoering. Wij kunnen de exacte maatvoering van de originele ramen en deuren handhaven, maar u toch een systeem bieden dat topprestaties levert op het gebied van warmte-isolatie, wind- en waterdichtheid. Ideaal toe te passen bij monumentale panden.

Primeur

Op de Internationale Bouwbeurs 2011 maakt de Classic-ISO zijn debuut. Voor het eerst zullen wij de mogelijkheden van dit systeem aan u demonstreren. Bezoek onze stand en laat u overtuigen van de schoonheid van onze producten.

 
U vindt MHB in hal 1, stand A036.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie