Faalkosten nul wordt mogelijk

BUVA levert productenpakket voor alle ramen en deuren.

BUVA maakt het klanten gemakkelijk een keuze te maken uit het uitgebreide assortiment hang- en sluitwerk door het maken van voorselecties: de PreSets.

Iedere PreSet bevat een hang- en sluitwerk productenpakket voor alle gangbare raam- en deurtypen.

Basic

In de PreSet Basic zijn producten opgenomen die hun waarde in de praktijk hebben bewezen. Eenvoudig te bedienen en nastelbaar om bouwtoleranties op te vangen. De producten zijn braakwerend en hebben een universele maatvoering. Onderdeel van de Preset Basic is de BUVA Ergo-Duo, een contra-espagnolet voor dubbele deuren voor toepassing in naar binnen- en naar buiten draaiende dubbele deuren.

Total control

De PreSet Total Control kenmerkt zich door diverse bedieningsvarianten en volledige nastelbaarheid van de hang- en sluitzijde van ramen en deuren. Hiermee worden nagenoeg alle voorkomende bouwtoleranties opgevangen en worden faalkosten geminimaliseerd. Onderdeel van deze Preset is de Corrector, een zelfstellende sluitkom. De deur wordt gecorrigeerd met blijvende druk op de sluitpunten en de dichting. Tot de Preset Total Control hoort het nieuwe Atlas Control scharnier. Een scharnier van 3,5” x 3,5” met een stelbereik van +/- 2 mm, evenwijdig aan het deurvlak.

Full proof

De top van de BUVA producten is opgenomen in de PreSet Full Proof. Ze zijn geschikt voor het opvangen van bouwtoleranties. Faalkosten worden gereduceerd en naloopwerk op de bouwplaats is niet meer nodig. Blijvend bedieningsgemak en uitstekende prestaties op het gebied van wind- en waterdichtheid.

 
U vindt BUVA in hal 2, stand B030.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie