Isoleer uw dak van binnenuit

Kingspan levert isolatie en afwerking in één product.

Bij slecht geïsoleerde woningen gaat de meeste energie verloren via het dak. Door het dak van binnenuit te isoleren, kan dit eenvoudig worden voorkomen.

Kingspan levert hiervoor de Kooltherm K17 Binnenisolatie element. De isolatie is voorzien van een gipsplaat, dus isolatie en afwerking in één product.

Binnenuit

Het dak van binnenuit isoleren wordt steeds populairder: isolatie is makkelijk te plaatsen en de bouwkosten blijven beperkt. Met de recente verlaging van het BTW-tarief is het nu aantrekkelijker om te verbouwen. Bovendien behaalt u met de nieuwe Kooltherm K17 met gipsplaat ook nog eens de beste isolatiewaarde! Dubbel profijt dus.

Snelle besparing

Met Kooltherm kunt u dus op een snelle manier een hoop voor elkaar krijgen. Als u ruimte over hebt, kunt u de Kooltherm K12 Frameplaat ook nog tussen de gordingen plaatsen. De Kooltherm K17 met gipsplaat plaatst u vervolgens over de balken heen voor een perfecte thermische isolatie. Hiermee stijgt uiteraard het wooncomfort. Geen kou meer op zolder in winter of oververhitting in de zomer.
Met Kooltherm bespaart u direct een hoop energie. En dat is direct zichtbaar op uw energierekening.

Voordelen K17
  • hoge isolatiewaarde en energiebesparing;
  • licht in gewicht en gemakkelijk te verwerken;
  • milieuvriendelijk;
  • beste renovatieplaat in de markt;
  • levering inclusief dampscherm.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie