Daken leveren energie

Felspartners levert duurzame daksystemen Kalzip AluPlusSolar en Natuurdak.

Duurzaam bouwen is de trend. Alle Kalzip aluminium producten zijn duurzame bouwmaterialen.

Kalzip Solar- en Natuurdak systemen geven een extra dimensie aan duurzaamheid door een actieve bijdrage te leveren aan de toekomst en het duurzaam bouwen.

Energie opwekken

Felspartners levert met het AluPlusSolar systeem van Kalzip een energieopwekkend systeem dat de mogelijkheid biedt om door zonlicht energie te genereren.
De in het dak geïntegreerde zonnecellen van Kalzip AluPlusSolar vergroten de esthetische mogelijkheden voor moderne ontwerpen met zonne-energie. Geïntegreerd op de bodem van de Kalzip banen zijn fotovoltaïsche cellen verlijmd die met een daartoe ontwikkeld systeem de opgenomen energie afstaan aan het energienet van het pand. Zo draagt u bij aan een schoner milieu en bespaart u op de energielasten omdat overtollige energie terug naar het net gaat.

Totaalsysteem

Felspartners biedt het Kalzip AluPlusSolar aan als een totaalsysteem, inclusief omvormer en toebehoren. Kalzip AluPlusSolar is geschikt voor alle type dakvormen.
Naast de geïntegreerde panelen bestaat ook de mogelijkheid de meer bekende zonnecollectoren op of in het Kalzip felsdak te monteren.

Natuurdak

Het Kalzip Natuurdak voldoet aan alle ecologische en esthetische eisen, terwijl tegelijkertijd grote technische zekerheid wordt verkregen, niet in de laatste plaats omdat aluminium wortelvast is.
Kalzip biedt met toebehoren voor vele dakvormen een veilige en betrouwbare ondergrond. Met dakbegroeiing als natuurbeschermende maatregel wordt in bebouwingsplannen in toenemende mate rekening gehouden.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie