Totaaloplossing in valbeveiliging

Eurosafe levert een totaalpakket in valbeveiliging.

Elk gebouw heeft met enige regelmaat onderhoud nodig. Daar waar dakonderhoud op hoogte moet worden uitgevoerd, is het belangrijk en zelfs verplicht om met betrouwbare oplossingen te werken.

Eén partij

Eurosafe Solutions geeft dagelijkse advies hoe u uw gebouw veilig kunt inrichten. Mogelijkheden hiervoor zijn kooiladders, looppaden, hekwerken, kabelsystemen of tijdelijke voorzieningen. Na overleg met de opdrachtgever maken we een ontwerp op maat. Met eigen monteurs installeren wij vervolgens de systemen en producten.
Ook verrichten wij met een team van eigen specialisten regelmatig schoonmaak-, onderhouds- en reparatiewerk met behulp van abseiltechnieken; een veilige en (kosten)efficiënte methode voor moeilijk toegankelijke plekken of gevaarlijke situaties. Met Eurosafe Solutions kiest u voor één partij die een totaalpakket in valbeveiliging levert.

Valbeveiliging

In alle gevallen kiezen wij voor materialen en producten van Latchways plc. De systemen van Latchways zijn geschikt voor alle weersomstandigheden en zijn op nagenoeg alle soorten dakbedekking getest en goedgekeurd. Daarbij is een levensduur van 25 jaar bewezen en bij vervanging van het systeem hoeft de dakbedekking niet vernieuwd te worden; dit bespaart weer kosten.

Gratis seminar

Onze ervaring leert dat er vaak onduidelijkheid bestaat over het onderwerp ‘Veilig werken op hoogte’, mede door de steeds veranderende wet- en regelgeving. Wij nodigen u daarom graag uit voor een gratis seminar ‘Veilig op hoogte zonder compromis’.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie