Toegangscontrole met deurkruk

Eenvoudige oplossing voor individuele binnendeuren: LIPS Codekruk.

ASSA ABLOY Nederland introduceert een doeltreffende oplossing voor het eenvoudig controleren van individuele binnendeuren: de LIPS Codekruk.

Deze elektromechanische deurkruk wordt, zonder bekabeling, op het bestaande slot aangebracht. Gebruikers kunnen de deur met een krukbeweging openen door het intoetsen van de juiste code op de deurkruk.

Vluchtveilig

De LIPS Codekruk is voorzien van vijf toetsen. Eén toets om de deur mee te vergrendelen, vier toetsen om een gebruikerscode mee in te voeren. Per deur zijn negen verschillende gebruikerscodes mogelijk. De kruk aan de binnenzijde van de deur is altijd vrij te bedienen, met het oog op de vluchtveiligheid.

Toepassingen

ASSA ABLOY is wereldmarktleider in ‘door opening solutions’. Met de LIPS Codekruk biedt het bedrijf particulieren en bedrijven een praktische vorm van toegangscontrole. Bijvoorbeeld voor een studeerkamer of praktijkruimte in een woning, het magazijn van een winkel of specifieke ruimtes of afdelingen in een kantoor.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie